Anlita hantverkare inför din renovering

När du ska renovera i din privata bostad är det inte helt osannolikt att du behöver anlita en hantverkare. En hantverkare kan hjälpa dig med hela eller delar av ditt projekt och säkerställer att du får ett fackmannamässigt resultat med garanti.

Att renovera på egen hand är idag väldigt vanligt, men det finns många arbetsmoment som du inte får genomföra på egen hand. Det beror helt enkelt på att vissa renoveringsarbeten och installationer måste genomföras av en utbildad fackman, t.ex. för att din försäkring ska gälla om olyckan är framme.

När behövs en rörmokare?

Ska du renovera i badrummet eller tvättstugan kan du med fördel anlita Clas fixares rörmokare med många års erfarenhet av branschen. Med en rörmokare kan du få hjälp med allt som har med vatten och avlopp att göra. Det kan t.ex. innebära att du installerar en ny golvbrunn eller att du byter ut din vanliga toalett mot en som är vägghängd. Kom ihåg att använda dig av ROT-avdraget när du anlitar privat, så kan du sänka kostnaderna med 30 %.

Vad kostar en rörmokare?

Priset för en hantverkare varierar väldigt kraftigt. Vart i landet du bor har betydelse, såväl som omfattningen av din renovering. Se därför till att du tar in offerter från flera olika företag, så att du kan jämföra priser och innehåll i lugn och ro.

Leave a Reply

mts_best