Fräscha upp badrummet

Att renovera huset kan vara ett omfattande projekt och det finns många områden att lägga ner tid och pengar på, ett av de roligaste är badrummet. Oavsett om du ska bygga ett helt nytt badrum från grunden eller fräscha upp ett redan existerande badrum finns det en hel del att fundera på. Läs mer här.

Våtrumsmatta eller kakel

Det första du behöver ta ställning till är om du vill lägga in en ny våtrumsmatta eller satsa på ett badrum med kakel och klinker. Processen kan bli precis hur kreativ som helst. Varuprover kan beställas hem via nätet eller så kan du besöka en butik och kika på sortimentet. Färgen spelar stor roll om du satsar på våtrumsmatta, medan du har större frihet när det gäller mönster och individuella plattor om du överväger ett kaklat badrum.

Inredning

När layout och utseende är färdigställt är det dags att satsa på inredningen. Det finns gott om badrumsinredning hos Rörfokus där du kan shoppa online. Den som vill kan även besöka den fysiska butiken som ligger i Gävle. Mer information finns på hemsidan rorfokus.se. En av de många fördelarna med onlinebutiken är att du alltid får fri frakt på alla dina beställningar samt att du kan botanisera bland alla badrumsinventarier i lugn och ro. Du hittar dessutom både toaletter, handfat, badkar, duschar och blandare här. Sortimentet är omfattande och innefattar även kakel och klinker. Under kategorin accessoarer finns badrumsmattor, tvålkoppar, toalettborstar och mycket mer. När du har handlat färdigt kan du välja att betala via Klarna som erbjuder fakturabetalningar med möjlighet till avbetalning. Du behöver inte vänta länge på dina varor utan leveranserna från Rörfokus är garanterat snabba. När allt är på plats kan du njuta av ditt fräscha badrum.

Leave a Reply

mts_best